I kväll grillar vi politiker om vad de gör åt ungas bostadsbrist

6 september, 2011

I kväll 6 sept klockan 19.00 är det dags för första upplagan av Prat om Bostad på Strand, Hornstulls strand 4. De stockholmspolitiker som ska grillas är: Per Hagwall (M), Björn Ljung (FP), Erik Slottner (KD), Emma Lindqvist (S), Elina Åberg (MP) och Ann-Margrethe Livh (V).

Prat om Bostad är Hyresgästföreningen region Stockholms nya forum för samtal om boende och bostadspolitik och kommer i kväll att handla om bostadsbristen bland unga och studenter. Dessutom blir det mingel och barhäng. Under politikerutfrågningen spelar Loaded DJs mellan varven. Därefter går Festa med killar på och spelar skivor resten av kvällen.

Moderator är Cissi Wallin (från Tjenare kungen). Till sin hjälp har hon Panelen som består av Danielle Zachrisson, jagvillhabostad.nu, Lina Glans, ordförande för SSCO (Stockholms studentkårers centralorganisation) och Erik Normark, Hyresgästföreningen.

Välkommen till Strand och Prat om bostad. Mingla, dansa och grilla politiker!