Första direktanvisningen av bostäder i Nacka

21 september, 2016

Nacka kommun har för första gången gjort klart med en direktanvisning av socialt hållbara bostäder i kommunen. I nuläget rör det sig om 30 hyresrätter som ska byggas längs med Apelvägen och Björnvägen. Sveafastigheter är företaget som har fått uppdraget att uppföra lägenheterna med inriktning på socialt ansvarstagande, vilket innebär att lägenheterna ska vara mer lättillgängliga för alla som söker ett hem.

Svante Jernberg, VD, förtydligar företagets vision på deras hemsida: ”Sveafastigheter arbetar med kreativa och erfarna arkitekter som redan i designfasen kombinerar våra krav på attraktiv gestaltning och goda planlösningar med produktionsvänliga byggmetoder. På detta sätt kan vi erbjuda våra hyresgäster ett mycket prisvärt boende, utan att göra avkall på gestaltning eller kvalitet.”

Läs mer på Sveafastigheter bostads hemsida genom att klicka här! 

Vill du vara med och påverka i bostadsfrågan, uttrycka dina åsikter och bilda opinion? klicka här!