Ett bra initiativ för stockholmarna

23 december, 2011

– Det är glädjande att politiker nu tar initiativ för att bygga fler allmännyttiga hyresrätter, säger Terje Gunnarson, ordförande, Hyresgästföreningen region Stockholm. Förslaget från Tomas Rudin (S) är ett utmärkt exempel på det nytänkande som behövs för att lösa bostadssituationen i Stockholm.

Tomas Rudin (S) föreslår i Metro (23 dec) att 1000 nya allmännyttiga hyresrätter ska byggas i fyra höghus i Marieberg.

– Goda och genomtänkta idéer som den här kommer att bidra till att göra staden mer intressant och välkomnande. Vi ser fram emot att man hittar fler platser i Stockholm där man kan bygga på höjden. Det här är ett måste för att kunna lösa bostadssituationen i Stockholm.

– Nu utgår vi från att politikerna i Stadshuset tar sitt ansvar och ser till att det här blir verklighet, säger Terje Gunnarson.