Hjälp, min värd vill renovera

5 juli, 2012

I morgon arrangerar Hyresgästföreningen region Stockholm ett seminarium Hjälp, min värd vill renovera! i Almedalen. Hittills under veckan har flera seminarier på temat upprustning och miljonprogrammet anordnats. Tyvärr lyfts sällan hyresgästernas perspektiv upp i diskussionen.

Genom vårt seminarium vill vi ge hyresgästerna och våra medlemmar möjligheten att göra sina röster hörda i Almedalen. Seminariets målsättning är att betona behovet av ett gemensamt ansvar när det gäller upprustningar. Vi tror att det slutgiltiga resultatet kommer att bli mycket bättre för alla parter om både fastighetsägare och hyresgäster har möjlighet att påverka upprustningarna. Det är de boende som är de riktiga experterna på sin egen lägenhet och sitt bostadsområde.

Se gärna filmen Hjälp, min värd vill renovera! för att höra hyresgäster prata om sina erfarenheter av upprustningar.

Seminariet Hjälp, min värd vill renovera hålls fredag 6 juli kl 16.00–17.00 på Wisby Strand Congress & Event  (Se även facebook). Fika serveras från 15.30.