200 nya hem i Handen

19 september, 2016

Det är företaget Järngrinden och Mjöbäcks entreprenad som har tagit hem markanvisningen för ett bostadsprojekt i Handen, Haninge. Bostäderna ska anpassas till en modern och grön livsstil, med möjlighet till växtodlingar både utomhus och i växthus. 30 procent av 200 lägenheter kommer bli hyresrätter, resterande blir bostadsrätter.

I Järngrindens pressmeddelande kommenterar kommunstyrelsens ordförande i Haninge, Meeri Wasberg (S) projektet  ”det blir bättre när vi bygger och vi fortsätter att utveckla stadskärnan med målsättningen att erbjuda urbana kvaliteter invid vår fantastiska natur. Allt fler vill bygga och bo i Haninge och den höga efterfrågan på mark tillsammans med den politiska viljan att växa håller uppe byggtakten.”

Läs mer om projektet via Järngrindens pressinformation som du hittar här! 

Tycker du att det byggs för lite hyresrätter och vill vara med och påverka, klicka här!